Mangler du en erfaren elektriker i Midtjyllandsområdet?

august 31, 2018

Sponsoreret

Leder du efter en elektriker i Midtjylland? L&E har mangeårig erfaring indenfor el-installationer, og de kommer dig gerne til undsætning, uanset hvad du har brug for hjælp til.

Lund & Erichsen udfører alle el-installationer og elarbejde for både private og erhverv i hele Midtjylland, Herning og omegn. Så hvis du står med et problem indenfor el-installation, som du ikke ved, hvad du skal stille op med, så kontakt L&E, så hjælper de dig gerne.

De udfører alle typer opgaver, uanset om der er tale om traditionelle eller intelligente installationer. Deres kompetencer inden for elektriske installationer betyder, at de er i stand til at klare forskellige entrepriseformer; fra total-, hoved og fagentrepriser til underentrepriser.

Og når de siger, at de har erfaring, så er det ikke for tomme ord. For siden 1912 har el-installation været deres grundspeciale. Her får du el-arbejde af høj kvalitet, der dækker netop dine behov. I alle årene har det været en dyd for dem at levere et stykke godt håndværk været omdrejningspunktet.

Med over 100 års erfaring, så kan du altså trygt overlade el-arbejdet til Lund & Erichsen, for her er du i meget sikre hænder. Kontakt dem gerne for et uforpligtende tilbud.

Categories Elektronik Hverdag
Du vil måske også kunne lide