Lev normalt trods allergi

september 29, 2016

Sponsoreret

Lever du med forskellige allergier og synes, at der er flere ting du går glip af i din dagligdag fordi du er allergiplaget? Vi har samlet et par gode råd, så du kan leve med din allergi uden at gå på kompromis med livets glæder!

Skær ikke ned på nydelsen
En glæde, som mange gerne vil kunne benytte sig af, er alenetiden under dynen. Hvis du eksempelvis ikke kan tåle de plastiktyper, som findes i almindelige dildoer, findes der heldigvis andre alternativer, såsom en glas dildo. Fordi flere og flere bliver allergiske og generelt holder sig fra for mange kunstige stoffer, er flere sexlegetøjs producenter begyndt at producere dildoer i hærdet glas. Hærdet glas er 100% anti-allergisk og hygiejnisk at anvende i kroppen. Så kan du sagtens tage denne glæde ind i din hverdag, selvom du er allergiker.

Hvis du ikke vil undvære din parfume
Parfumeallergi er en særdeles slem allergi. Du finder ikke mange produkter, som er 100% parfumefri og fri for tilsætningsstoffer. Der er dog flere og flere virksomheder som gerne vil kunne henvende sig til parfumeallergikeren, hvilket er særdeles positivt. Du finder et stort udvalg af hudplejeprodukter, vaskemidler, håndsæber mv., som er parfumefri, hvilket gør livet som parfumeallergiker meget lettere. Har du dog svært ved at undvære duften af din signaturparfume på særlige lejligheder, kan du med fordel blot give et sprøjt af parfumen på dit tøj eller dit tørklæde. Så sikrer du dig duften, men uden den kommer i direkte kontakt med din sårbare hud.

Categories Livsstil
Du vil måske også kunne lide