Kompressionsstrømper – kan de hjælpe dig?

april 26, 2018

Sponsoreret

Mange forbinder kompressionsstrømper med noget, som kun er henvendt ældre personer, der har problemer med dårligt kredsløb eller åreknuder. Det er dog ikke kun tilfældet, fordi kompressionsstrømper kan hjælpe eliteudøvere, motionister eller folk, der har trætte ben og fødder.

Kompressionsstrømper kan anbefales til både sport og dagligdagen, og de har derfor ikke bare ét men mange anvendelsesmuligheder. Der findes derfor mange forskellige typer af kompressionsstrømper alt efter, hvad du skal bruge dem til. Du kan finde strømper til flyrejsen, løb og andet sport, medicinske støttestrømper og kompressions sleeves. Mulighederne er mange og de kan hjælpe dig videre til et liv med færre smerter.

Støttestrømper og kompressionsstrømper kan give dig mere velvære, forbedre kredsløbet og mindske smerterne i benet. De er derfor guld værd, hvis du lytter til din krop og kan mærke, at du har brug for mere fokus på ben og fødder.

En kompressionsstrømpe er kendetegnet ved at give god bærekomfort og kompressionseffekten sørger for at styrke blodomløbet i benet. Den bliver derfor ofte anvendt til større flyrejser og i forbindelse med sport, hvor benet bliver udsat mere end normalt.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide