Kompost fra Haveglad.dk

december 04, 2016

Sponsoreret

Champost er en færdiglavet kompost, som du kan købe på pose og kan bruges til havebrug. Produktet er fremstillet af hestepærer fra rideskole, der bliver luftet og tilsat en smule vand. Efter en stakkompostering bliver komposten mere ensartet i sin struktur og så er den nærmest helt klar til brug. Arbejdet er lavet for dig, så derfor er Champost et produkt, der gør at du selv kan slippe for at lave kompost i haven. Klar fra posen kan du anvende Champost. Læs mere om det her.

hands-dirt-ccflcr-lolren

Champost jordforbedring er blevet pasteuriseret, så du kan være helt sikker på at det ikke indeholder frø, utøj eller lignende, som din have ikke har godt af. Champost jordforbedring kan du altså roligt anvende til din have. Det er endda bæredygtigt idet gødningen er helt naturlig og ikke tilført nogen form for kunstgødning. Med Champost slipper du også for brug af spagnum, da det ikke indeholder vigtig næring. Da spagnum faktisk kan skade naturen vil du ikke kunne finde det i Champost.

Den måde du anvender Champost jordforbedring på er eksempelvis ved at rive godt i dit blomsterbed. Hæld derefter Champost omkring din plante, så det dække ca. 5-8 cm omkring stammen og gerne i et lag på 5 cm på jorden omkring planten.

Champost jordforbedring har en porøs struktur og er meget luftig. Den gør at din jord er fri for ukrudt, hvilket er en af de vigtigste egenskaber ved produktet. Den er med til at gøre din jord vandholdig og nem at arbejde med. Champost har mange produkter indenfor jord, ler, flis og bark og meget mere. Der er altså et produkt til din jord, uanset hvad du skal plante og hvilken jord du skal beplante. Giv Champost en chance og mærk forskellen.

Categories Indretning Livsstil
Du vil måske også kunne lide