Køb en elektrisk kompressor hos PrimusDanmark

januar 16, 2019

Sponsoreret

Du kommer ikke til at fortryde dit køb af en kompressor. Den gør hverdagen lidt nemmere, uanset hvad den skal bruges til at puste luft i.

En kompressor er en avanceret maskine, som har den evne, at den kan komprimere luft, hvilket giver et øget lufttryk. Netop det lufttræk kan bruges til mange forskellige ting. Du kan eksempelvis bruge din kompressor sammen med en pumpepistol, når du vil tjekke lufttrykket i dækkene på bilen, cyklen, sækkevognen, trillebøren og så videre. Du kan også bruge den sammen med en sømpistol, når der er behov for at slå mange søm i på kort tid, eksempelvis når der skal bygges nyt hegn eller stakit. Og derudover kan du selvfølgelig også pumpe luft i diverse dæk, bolde eller lignende på en nem og hurtig måde.

Der findes forskelligt værktøj, der er beregnet til at blive brugt sammen med en kompressor, og det er ofte billigere end almindeligt værktøj, fordi det ikke kræver nogen motor eller elektronik. Det kan eksempelvis være værktøj som en minisliber, hæftemaskine, blæsepistoler og meget andet. Værktøjer til trykluft tilsluttes nemt kompressoren ved hjælp af lynkoblinger.

Hos Primusdanmark.dk finder du et varieret udvalg af kompressorer. Eksempelvis kan du finde en elektrisk kompressor i høj kvalitet, som er ideel at bruge på steder, hvor der er adgang til kraft eller 230 volt. Har du i højere grad behov for en benzinkompressor, finder du også det i udvalget.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide