Jorden er giftig og forhindringsbaner med River Stones

marts 11, 2020

Sponsoreret

Til leg hører sjov, og hvorfor ikke også kombinere det med læring? River Stones opfylder disse værdier til fulde. Giv børnene en overraskelse, de kan få glæde af i mange timer mange år frem.

Til inde- og udendørs brug

Undertitlen hos Børn i balance er leg og læring. Dette opfylder River Stones til fulde. Når du bestiller legetøjet, får du en pakke med 6 stk. i forskellige højder, nemlig 8,5 cm og 4,5 cm. Som navnet antyder, er de inspireret af sten i en flod, som man kan gå eller hoppe til og fra, hvis man skal over floden uden at blive våd. De er produceret i kraftig plast, og så har de et skridsikkert underlag, så de ikke glider og gør skade på børnene. De kan anvende både inde og inde, og opstiller I dem indendørs, er de lavet, så de ikke efterlader mærker på gulvet. Allerede fra 2-års alderen kan børnene få glæde af River Stones, måske med en hjælpende hånd til at starte med.

Leg og læring

De yngste kan gå eller hoppe fra sten til sten, og de lidt ældre kan lege jorden er giftig eller måske lege stopleg, både hvis de opstilles i en ring eller i en lige række. Der er ingen tvivl om, at de kan give mange timers sjov til store og små. Udover sjov og leg er der også læring og træning i legetøjet, hvilket er én af Børn i balances store værdier. De kan nemlig være med til at øge motorikken hos dit barn, og så er de gode til at styrke koordination, balance og afstandsbedømmelse. Den enestående kombination vil uden tvivl vække stor glæde hos børnene.

Categories Uncategorized
Du vil måske også kunne lide