Indretning af kontoret

september 20, 2016

Sponsoreret

Få gode tips og tricks til hvordan du kan indrette hjemmekontoret. 

Gardinerne er altafgørende
Det er vigtigt, at du har den helt rette solafskærmning på dit kontor. Det hjælper ikke noget, at du bliver blændet af solen og ikke kan se noget på computerskærmen eller opslagstavlen. Derfor skal du investere i gardiner, som er skræddersyet efter nøjagtig de lysindfald og forhold som gør sig gældende på dit kontor. Du kan eksempelvis få skræddersyede gardiner i Århus, men kontakt endelig Gardinstudiet og forhør dig om muligheden for at få specialdesignede og skræddersyede gardiner, uanset din placering i Danmark.

Kontorstolen
Hvis du har planer om, at bruge dit hjemmekontor flere gange ugentligt og i mange timer ad gangen er det vigtigt, at du investerer i en god kontorstol som er tilpasset din og dit bords højde. Det kan spare dig for alverdens skader på nakke, skulder og ryg at sidde ergonomisk korrekt. Heldigvis findes der efterhånden mange pæne kontorstole, så du ikke nødvendigvis behøver investere i en kontorstol som er ergonomisk korrekt, men som ikke passer til resten af indretningen. Du kan blandt andet søge på inspiration til kontorstole på pinterest og finde frem til, hvilken type kontorstol du er ude efter.

Opslagstavlen
Enten et whiteboard, et rionet eller en klassisk kork opslagstavle kan være guld værd på kontoret. Den kan hjælpe dig til at holde overblikket, hvis du ikke er typen der kan skrive alting ned i din kalender. Der findes mange løsninger og der er også én til dit behov. Du kan eksempelvis købe en kork plade, hvor du kan hænge moodboards, billeder, noter eller tanker på, så du hele tiden kan have fokus på det vigtige og kan skifte ud, når dit fokus ændrer sig.

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide