Guide: det skal du bruge til din fugl

oktober 20, 2019

Sponsoreret

Et af de vigtigste køb, når du skal have fugl er selvfølgelig et godt fuglebur, så den har et godt sted at bo, spise og opholde sig. Men hvilket bur er det rette for din fugl, og hvad skal du være opmærksom på? Bliv klogere her.

Når du skal have et bur til din fugl, er der tre ting der er vigtige: størrelse, behov og tilbehør.

Vælg det rigtige fuglebur

Størrelsen på det fuglebur, du bør anskaffe dig, er helt afhængig af, hvilken fugl der skal bo i det. En tommelfingerregel er altid at vælge så stort et bur, som du har plads til. Fugle er frie dyr, og jo mere plads de har til at bevæge sig, jo bedre trives de. Find derfor så stort et bur som muligt – indenfor de rammer dit hjem tillader, naturligvis.

Fuglebure findes i forskellige modeller – store som små, med forskellige siddepinde og muligheder for at åbne op. Har du plads til et fuldt voliere i dit hjem, eller er du på udkig efter et mindre bur, der kan passe ind på børneværelset?

Grene i buret og rent vand

Sørg for at der er masser af grene, som fuglene kan sidde og hvile sig på. Disse kan købes i dyrebutikker, men du kan også bare gå en tur i skoven og finde nogle krogede grene. Det er også vigtigt, at der altid er adgang til rent vand i buret.  I bunden af buret kan du med fordel bruge avispapir eller flis.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide