Hvad er åreknuder?

september 10, 2018

Sponsoreret

Hvis du er i tvivl om, hvad åreknuder er eller har lyst til at komme af med dem, så kan Åreknudeklinikkerne hjælpe dig på vej.

Døjer du med åreknuder eller blodkarudvidelser? Eller har du noget, der generer dig men uden at være helt sikker på, hvad det egentlig er. Åreknuder er lange tykke blodårer, der som regel ses tydeligt under huden. Faktisk transporterer de ikke blodet, sådan som de egentlig skal, fordi det, der skal være en slags ventil i blodåren, ikke fungerer ordentligt. Det betyder også, at åreknuder ikke kun er irriterende at se på, det kan også medføre komplikationer som hævede ben og årebetændelse, der i alvorlige tilfælde kan medføre blodpropper.

Uanset om det er udseendet eller smerten ved åreknuder, der genrer dig, så kan du få en moderne behandling, der hjælper dig af med det hos Åreknudeklinikkerne. Åreknudeklinikkerne er nemlig Danmarks største center for behandling af åreknuder, og de har over 2.500 behandlinger om året, og det betyder, at de er utrolig erfarne inden for området. Derudover er de også et af de steder, der har mest forskning indenfor området, og derfor anvender de også kun behandlingsformer, der har en videnskabeligt dokumenteret effekt.

Åreknudeklikkerne har fokus på ord som kvalitet, tryghed og ekspertbehandling, når de behandler, og så er de et af de få steder i landet, der har erfaring med at behandle mere vanskelige åreknuder som for eksempel dem, der opstår langs knæhasen eller er kommet igennem efter tidligere operationer. Kontakt klinikken for fjernelse af åreknuder.

Categories Krop og sind
Du vil måske også kunne lide