Højbede til haven

september 20, 2016

Sponsoreret

Når du skal i gang med at plante blomster og krydderier til næste forår, skal du måske overveje at investere i nogle højbede, som du kan plante i. Læs mere om højbede herunder.

De forskellige typer af højbede
Der findes mange forskellige typer højbed, samt måder at bygge dem op på. Du kan få højbede i mange forskellige højder, bredder og længder alt efter hvad du efterspørger. Ønsker du et lidt mere rustikt look til haven. kan du eksempelvis vælge højbede i råjern, som får den smukkeste patina efter nogle måneder udendørs. Og du behøver ikke bekymre dig om noget; du kan sagtens plante både krydderurter og blomster i højbede af råjern. Herudover kan du også vælge den helt rå model som er bygget op af pallerammer i naturtræ.

rust 2

Hvad kan højbedene bruges til?
Højbede kan bruges til alle typer af planter og krydderurter. Det smarte ved højbedene er, at det er sværere for eksempelvis snegle og katte at komme til planter og krydderurterne når de er plantet højere oppe. Højbedene kan dog sagtens beskyttes yderligere ved at anvende sneglekanter og net over bedet, så du er helt fri for ubudne gæster i dine bede. Højbede har også den fordel, at de sikrer en bedre arbejdsstilling, fordi du ikke skal helt ned på jorden, når du skal arbejde i bedet. En klar fordel for dig, som bruger meget tid ude i køkkenhaven.

Pynt i forhaven eller i indkørslen
Højbede kan også bruges dekorativt. Plant et smukt træ eller blomster i de lidt lavere højbede og hav en smuk afskærmning af træet.

højbede 2

Categories Indretning
Du vil måske også kunne lide