Havreholm Klatrepark Til-Tops skaber gode rammer for både børn og voksne

juli 31, 2018

Sponsoreret

Børn og voksne har gode muligheder for at bruge tiden i Havreholm Klatrepark, hvor sjov og leg hele tiden er i centrum.

For børn og voksne er en dag i Havreholm Klatrepark Til-Tops en sjov og alletiders måde at bruge tid sammen på. Velegnet er stedet særligt til større grupper af børn og unge, da der i høj grad er mulighed for at få brugt noget energi.

Klatring og discgolf

I klatreparken er der forskellige klatrebaner, som passer til alle aldre og alle niveauer. Men er man mere til at holde fødderne solidt plantet på jorden, er der også andre muligheder for aktiviteter. Discgolf er en sportsgren, som lægger op til sjov og præcision, og her er det eneste der kræves, at man kan gribe en frisbee – hvilket selvfølgelig også kan være en udfordring!

Ønsker man at komme ud og klatre eller spille discgolf, kræver det ikke andet end at kontakte Havreholm Klatrepark Til-Tops og booke en tid. Så er der i hvert fald garanti for en sjov og, når dagen er omme, udmattende dag.

Sikkerhedsinstruks

Hos Havreholm Klatrepark Til-Tops arbejder man med klatrebaner i mange meters højde. Det sætter krav til strenge sikkerhedssystemer, så ulykker og uheld reduceres mest muligt. Heldigvis for klatreparkens gæster er der styr på sikkerheden, hvilket betyder, at børnene ikke kan gøre noget forkert, som kan være farligt for dem eller deres omgivelser.

Så længe børnene opfører sig ordentligt, og det let som en leg at være på eventyr i Havreholm Klatrepark Til-Tops. Både for børn og for voksne.

Forplejning

Det er muligt at købe både varmt og koldt at drikke i den lille hytte nær banerne. Hele området gør det muligt at få en sjov dag med masser aktiviteter til familietræf og lignende hos Havreholm Klatrepark Til-Tops.

Categories Hverdag Krop og sind Udeliv
Du vil måske også kunne lide