Har du brug for professionel behandling af dine åreknuder?

september 14, 2019

Sponsoreret

Døjer du med åreknuder på benene eller armene? Og er du tilmed generet af dine åreknuder? Fortvivl ikke. Der er hjælp at hente. Nu kan dine åreknuder blive behandlet professionelt med operation.

Når alderen kommer snigende, oplever mange at få åreknuder langs benene eller armene. For nogle kan åreknuderne være så vanskelige, at det begynder at genere, når man trækker tøjet af og på. Nogle er sågar kede af at vise ben og arme frem, når vejret er godt om sommeren, fordi åreknuderne vækker opmærksomhed.

Kom åreknuderne til livs

Nu har du chancen for at få din krop tilbage. Du kan nemlig få professionel behandling af Åreknuder hos Varix. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til behandling af de synlige åreknuder på kroppen. Du kan både blive behandlet via operation, ultralydsvejledt skum, indvendig laser og Vnus Closure. Hvis behovet er der, er det tilmed også muligt at blive behandlet med en kombination af disse.

Fælles for alle behandlingsformer er, at dine åreknuder vil blive fjernet samtidig med, at årsagen til deres fremtræden, kommes til livs.

Det er forskelligt, hvorvidt patienter bliver behandlet, da årsagen til åreknuderne og synligheden af disse er unik for hver enkelt person. Derfor vil man få foretaget en ultralydsundersøgelse, så den enkelte patient kan få lige nøjagtig den behandling, der passer til dig. Hvis du tidligere er blevet opereret for åreknuder og skal opereres igen, så vil der sandsynligvis blive taget flere metoder i brug.

En anden behandlingsform er også, at åreknuderne fjernes ved udtrækning i huden. Udtrækningen efterlader ikke ar.

 

Categories Krop og sind
Du vil måske også kunne lide