Gode tips til effektivt at bruge opvaskemaskinen

januar 29, 2020

Sponsoreret

Hvem ønsker ikke at spare penge på elregningen? At spare penge på nødvendige udgifter kræver slet ikke en stor indsats. Faktisk kan det være så let, som at gøre brug af et par enkelte tips – især når det kommer til at bruge opvaskemaskinen mere effektivt.

Det er meget almindeligt, at folk bruger en masse unødvendig el, mens de faktisk tror, at det slet ikke er tilfældet. Og ofte antager folk, at det er vanskeligt at spare penge ved brug af en opvaskemaskine. Men der er gode råd til, hvordan du kan spare tid, penge og energi på én gang.

Sæt kun opvaskemaskinen i gang, når den er fyldt helt op
Når opvaskemaskinen er fyldt helt op, skal den sættes i gang. I stedet for kun at vaske en halvfyldt opvaskemaskine, skal du vente, indtil dens fulde kapacitet er opbrugt. Hvis du venter på, at opvaskemaskinen er fyldt, vil du rent faktisk spare både vand og energi.

Ønsker du ikke at lade opvaskemaskinen stå, indtil den er fyldt, er det i stedet en god idé at sætte den i gang meget kort til en hurtig skyller. Hvis du skyller dine tallerkener, skåle, bestik og glas i vasken, før du putter dem i opvaskemaskinen, vil de heller ikke stå og lugte, indtil den er fyldt helt op.

Overvej at opgradere din nuværende opvaskemaskine
Nyere opvaskemaskiner bruger kun en brøkdel af det vand og den energi, som ældre modeller gør. De nye modeller bruger derfor færre ressourcer, hvorfor det kan være en god idé at skifte fra en ældre til en ny opvaskemaskine. Hos Elsalg.dk finder du en opvaskemaskine fra alle de kendte mærker såsom AEG, Siemens, Bosch og Electrolux.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide