Find det rigtige Halloween kostume

september 26, 2016

Sponsoreret

Halloween er snart over os og du skal til at finde det helt rigtige kostume til dig selv eller børnene. Uanset dit budget er der mange muligheder. Vi giver et par idéer her! 

Budget: Arbejd med hvad du har i garderoben
Hvis du ikke gider betale dig fra et kostume til halloween festen, kan du sagtens gå på opdagelse i garderoben. Her burde du kunne finde nogle ting, som kan matches til et helt kostume. Har du eksempelvis et hvidt lagen, en sort tusch og en saks? Så har du et spøgelseskostume klar på under en halv time. Vær’ kreativ og find nemme løsninger i det, du allerede ejer!

a figure wearing a halloween ghost costume

Brug penge: Køb kostumet online
Fordelen ved at købe kostumer er, at de sagtens kan holde til flere fester og arrangementer. Det er allerede fastelavn i februar måned 2017 og du kan med fordel slå to fluer med et smæk ved at købe et kostume som du kan bruge flere gange. Så hvilket kostume er du ude efter? Du kan blandt andet købe et dyrekostume, et indianerkostume eller måske et abba kostume? Der er utallige muligheder og det er kun din fantasi der sætter grænsen. Hos Gag.dk findes også et stort udvalg af kostumetilbehør, hvor du har mulighed for selv at kunne sammensætte det kostume du gerne vil.

Categories Livsstil
Du vil måske også kunne lide