Find legetøj til din 2-årige hos Monito

august 30, 2018

Sponsoreret

Børns interesse for legetøj ændrer sig i takt med barnets alder. Monito har delt legetøj op i aldersgrupper, sådan at du kan finde legetøj til dit barn i lige netop den alder, det har nu.

2-årsalderen er af de rigtig sjove. Her er der godt gang i hjemmet, for barnet er hele tiden på opdagelse og kan finde ud af at lege med det meste. Barnet har masser af energi, er blevet sikker på benene og begynder at udvikle sit sprog og sin fantasi. Hos Monito.dk har de legetøj, der passer lige præcis til børn i 2-årsalderen, da deres legetøj er inddelt efter barnets alder.

Du kan blandt andet finde et HABA lærespil. Med dette lærespil trænes barnets evne til at genkende farverne og sortere dem, samtidig med at det for de helt små også er en udfordring at lægge farvebrikken ned i fordybningen på det rigtige billede. De mange forskellige elementer som observation, definition og ordforråd gør dette spil til et både sjovt og udfordrende spil for de aller mindste.

Derudover kan du finde alt fra træpuslespil til samarbejdsspil, dyrebamser, snekugler, børnetusser og meget mere. Køber du legetøjet som gave, kan du også få det pakket ind ganske gratis. Find legetøj til dit barn under kategorien legetøj 2 år hos Monito.

Categories Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide