Fakta: Du risikerer for meget aluminium i kroppen ved brug af deodorant

august 17, 2018

Sponsoreret

Mennesker sveder helt naturligt, og sved kan lugte grimt. Derfor bruger de fleste unge og voksne mennesker deodorant, da det kan modvirke svedlugten. Men mange deodoranter indeholder skadelige stoffer, og desuden indeholder mange også aluminium, hvilket kan være usundt for dig og din krop.

Det kan give helbredsproblemer, hvis din krop indeholder for mange tungmetaller. Og selvom aluminium er et letmetal, regnes det efterhånden som et tungmetal, da giftigheden er ved at blive mere og mere kendt, skrev Hanko Medico allerede for flere år siden.

Konsekvenserne ved at have for meget aluminium i kroppen kan være problemer i nervesystemet, fordøjelsen, leveren samt nyrerne, og derfor kan der være god grund til at mindske kroppens indhold af aluminium. Og hvordan gør man så det?

Det kan blandt andet være en god idé at kigge på bagsiden af sin deodorant, hvor stofferne, den indeholder, står beskrevet. Gør du det, vil du formentlig kunne finde aluminium.

Men da deodorant jo påføres direkte på huden, trænger det også ind og påvirker kroppen, og derfor findes der heldigvis alternativer, som også virker svedhæmmende og lugtfjernende.

Hos Eliés er det muligt at købe sunde produkter til hudpleje og kroppens ve og vel. Derfor kan du også se nærmere på mulighederne for at få fingrene i en deodorant uden aluminium, hvis du er bange for, at du har brugt en usund deodorant indtil nu.

Categories Krop og sind Livsstil
Du vil måske også kunne lide