Et whiteboard er ikke bare en tavle

november 15, 2018

Sponsoreret

Har du et kontor uden whiteboard? Så skal du gøre dig selv den tjeneste at få det fremskaffet. Tavlespecialisten har et stort udvalg af forskellige whiteboards.

Har du lyst til nemt og enkelt at kunne vise dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere dine ideer? Så skal I sørge for at få whiteboards i mødelokalet, fordi du på den måde bliver fri til at tegne og fortælle, hvilket gør forklaringer og planlægning nemmere.

Alle whiteboards har en hvid skriveoverflade, hvilket passer ind i de fleste kontormiljøer, men hvis du er ude efter whiteboards i andre farver, så kan du også finde det i sortimentet, således at du kan få det, der passer til indretningen på din arbejdsplads.

Alle tavlerne kommer også med en pennehylde, hvor du kan ligge alle dine skriveredskaber. Derudover kommer tavlerne med en miljøvenlig, stålkeramisk E3-overflade, der er magnetisk. Rammen er en natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.

Men et whiteboard har faktisk også andre anvendelsesmuligheder end blot en tavle. Fordi de er magnetiske, kan de også bruges som opslagstavler i spiserummet, hvor tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan monteres på tavlen med magneter.

Tavle- og akustikspecialisten tilbyder blandt andet tavler fra mærker som Bork og Moow og flere forskellige størrelser. Hvis du vil høre mere om hver enkelt tavle, så kontakt dem gerne, så vil de hjælpe dig på vej. Køb her.

Categories Elektronik
Du vil måske også kunne lide