Et meningsfuldt rehabiliteringsophold

december 03, 2018

Sponsoreret

Vejlefjord Rehabiliteringscenter tilbyder ophold, der er specialiseret og skræddersyet til den enkelte patient, der har erhvervet sig en hjerneskade ved sygdom eller ulykke. Opholdet er fokuseret på genoptræning i trygge og unikke rammer.

På Vejlefjord neurorehabilitering er den enkelte patient i fokus. Voksne, der tidligere er blevet ramt af en hjerneblødning, et hovedtraume eller hjernetumor kommer til Vejle for at blive genoptrænet og få neurobehandling. Formålet med at tage på et ophold for neurorehabilitering er at få genopbygget fysikken, det kognitive, emotionelle og det sociale.

Behandlingsforløbene tilrettelægges individuelt, alt efter den enkeltes behov. Derfor er det også helt forskelligt, hvor længe patienterne opholder sig på Vejlefjord. Opholdsstedet har i gennemsnit 15 faste træningshold, hvor der i samarbejde med neuropsykologer, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker og andre specialister, blandt andet arbejdes med kondition, gangfunktion, kognitiv træning og bassintræning.

Det giver mening

Palle Nebel Frank, er tidligere patient på Vejlefjord rehabiliteringsforløb. Han har været på forløbet to gange, og han ser en meningsfuld og givende idé med at tage på et sådan forløb.

  • ”Det andet ophold på Vejlefjord har animeret mig til at finde en ny og givende livsstil. Vejlefjord har lært mig at sætte struktur på min daglige træning og givet mig bedre kostvaner”, siger Palle Nebel Frank, der er tidligere patient på Vejlefjords rehabiliteringsforløb.
Categories Hverdag Krop og sind
Du vil måske også kunne lide