Er du på jagt efter dit drømmeur?

maj 17, 2018

Sponsoreret

Kunne du tænke dig et nyt ur? Et af de kvalitetsure, der signalerer, at du er bevist om mærker og kvalitet? Så tag et kig ind forbi chrono.dk, der sælger både nye og brugte ure.

Rolex ure er et af de største og mest kendte urebrands på markedet, og de sælges ofte secondhand den dag i dag, da det også er fedt at få fat i de gamle modeller.

Det, der er fedt ved et Rolex ur, er, at man kan gå med det resten af sit liv, uden at det bliver ødelagt, og så kan man enten give det videre eller sælge det for det dobbelte eller mere af den pris, man købte det til, da det kun stiger i værdi med tiden. Find det store udvalg af Rolex ure fra Chrono her.

Webshoppen chrono.dk har siden 2011 både solgt og købt nye og brugte kvalitetsure. Det er altid en tillidssag at købe et dyrt ur, og derfor gør Chrono meget ud af at yde den bedst mulige service både før og efter dit køb af ur.

Det betyder, at de tilbyder 2 års reklamationsret på alle deres ure, og ligger du selv inde med et brugt kvalitetsur, så kan du kontakte Chrono, der så vil tage stilling til, om de vil købe uret.

Categories Mode
Du vil måske også kunne lide