En bæredygtig billøsning

juli 25, 2019

Sponsoreret

Går du og drømmer om en VW, du ikke har råd til? Så kan din drøm gå i opfyldelse. Kig forbi findleasing.nu og se på dine muligheder.
Nogen kalder den Volkswagen, andre VW eller Folkevogn. Sådan er det med de kære børn, de har mange navne. Den tyske bilproducent har produceret nogle af de allermest stabile biler i verden. Det er biler af allerhøjeste kvalitet og altid et sikkert valg. Volkswagen har 3 biler i TOP 10 over de mest sælgende biler nogensinde. Det er Volkswagen Golf, Volkswagen Beetle og Volkswagen Passat. Og for helt at forstå, hvor stort VW er som mærke, solgte man i Tyskland i 2014 alene 656.494 biler. Det er over 1.800 biler hver eneste dag, alene i Tyskland.
Hvis du går og drømmer om lige bestemt en VW, som du måske ikke har råd til, så kunne du overveje at lease den i stedet. Det er en bæredygtig løsning, både fordi du ikke sætter en ny bil i produktion men i stedet lejer, men også for din pengepung, så du ikke skal ud i store investeringer. Du betaler blot en førstegangsydelser og herefter en månedlige ydelse for at leje bilen i en bestemt periode.

Leasing af tyske biler er foretrukket i Danmark både på grund af den høje kvalitet, driftssikkerheden og den meget lave servicepris. Mange særligt unge vælger at lease en ny Volkswagen som eksempelvis VW Up i stedet for at rejse med offentlig transport, fordi det er en meget nemmere og sikrere måde at transportere sig selv. Se dine muligheder for VW leasing på findleasing.nu.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide