Elsker du heste? Tag på en efterskole med hestelinje

maj 25, 2018

Sponsoreret

Er du helt vild med heste? Og kunne du tænke dig at udvikle din ridning? Så er hestelinjen på Bråskovgård efterskole helt sikker noget for dig!

Hvis du ikke kan få nok af heste og har prøvet at ride før, så kan du nu komme på efterskole med heste. Bråskovgård efterskole har en hel hestelinje for dig, der har redet før og er i god fysisk form. Efterskolens filosofi er ”positiv tænkning” i ridningen, og de går op i, at du når dine personlige mål og udvikler din ridning i løbet af dit efterskoleår.

På skolen lærer du om heste og ridning i teori og praksis, og så får du mulighed for at komme ud i naturen på hesteryg. Du kommer til at stille dig selv spørgsmålene: Hvor er jeg med min ridning, og hvor vil jeg gerne hen? Bråskovgård Efterskole har nemlig fokus på handlekompetence, relationskompetence, ansvarlighed og nærvær.

Bråskovgård Efterskole stiller heste til rådighed for linjens elever. De har 15 skønne heste, en udendørs ridebane og en helt ny ridehal på 20 x 60 meter. Og så har de masser af skøn natur, som bliver brugt meget til at ride i!

Categories Hverdag Krop og sind Udeliv
Du vil måske også kunne lide