Efterskole til outdoor mennesket

december 20, 2016

Sponsoreret

Er du typen der ikke kan lade være med at udforske naturen ved at begive sig ud i den? Om så det betyder at mountainbike gennem skoven eller klatre i træer? Så er en efterskole med adventure noget for dig. Outdoorlinjen på Bråskovgård Efterskole har det hele lige fra rappelling og træklatring til undervandsjagt og orienteringsløb. Alt sammen ude i den dejlige natur, hvor vi har så godt af at være.

Bråskovgård er din efterskole med adventure, hvor du får mulighed for at tage med på en overnatningstur med hele 2 overnatninger ude i naturen. På den måde kommer du til at fordybe dig i naturen med de udfordringer, som sådan en tur nu kan give. Udeliv skal betyde meget for dig for at du virkelig kan nyde sådan en tur, men du kan også prøve Outdoorlinjen af for at udfordre dig selv til at komme mere ud i naturen. Det er godt for alle, piger såvel som drenge, at få frisk luft i hovedet og røde kinder.

Skulle du have lyst til at bruge dine weekender på ture i det fri med dine venner, så er vores udstyr til fri afbenyttelse. Det eneste vi kræver er at du er blevet fortrolig med alt udstyret, lige fra trangia’erne, GPS’erne osv. Vi vil nemlig gerne støtte op omkring din interesse for naturen.

Som en efterskole med adventure laver vi alt det, som involverer fælleskab, friluftsliv og udfordringer. Vi presser hinanden til sammen at begive os ud på eventyr, men vi gør det altid med øje for fælleskabet og kammeratskab. Vi tager på løb ude i naturen om så det er orienteringsløb, ture på mountainbikes eller adventureløb. Udover en masse aktiviteter er der naturligvis også plads til hygge omkring et bål.

 

Categories Livsstil
Du vil måske også kunne lide