Efterårsmode til mænd

september 26, 2016

Sponsoreret

Mangler du inspiration til efterårsmoden anno 2016? Kig med i vores guide her og få et overblik over de vigtigste trends her i efteråret.

Basisvarer
Basisvarer vinder frem i denne sæson. Derfor skal du bygge garderoben op omkring de klassiske ting du har i garderoben såsom kridhvide t-shirts, enkle sweatshirts og jeans. Et enkelt og klassisk look med den hvide t-shirt og sorte jeans kan piftes op med en denim jakke eller en tyk strik. Mærket Wood Bird specialiserer sig i design af klassiske basis items, som ikke går af mode og sælges til fornuftige priser.

Jakken
Har du ikke fået købt efterårsjakken endnu, så har vi et par gode tips til, hvilken model du skal gå efter i denne sæson. Læderjakken har fået en revival og med en tyk strik under, kan du sagtens holde varmen i den langt ind i vinteren. Er du mere klassisk kan du investere i en flot frakke. Frakken har mange egenskaber og virker umiddelbart meget pæn og poleret. Men bærer du den med en sweatshirt under og lader den stå åben, har du et mere casual look som blandt andet passer godt til sneakers.

Støvler og sneakers
Med et par sorte, enkle støvler er du klædt på til efterårets våde vejr. En klassiske støvle passer til stort set alt i garderoben. Supplér med et par sneakers, så du har noget at skifte med ind i mellem.

Categories Mode
Du vil måske også kunne lide