Dansk børnetøjsbrand hylder det klassiske

januar 19, 2019

Sponsoreret

Det danske børnetøjsbrand, Wheat, har siden 2002 designet og produceret tøj til baby og junior i et klassisk dansk design. Flere gange om året sendes kollektioner ud, så tøjet følger årstiderne og moden til både piger og drenge.

Brandet Wheat har fokus på komfort, bevægelsesfrihed og design til fornuftige priser, så børnene kan blive klædt ordentligt på. Hos Cirah.dk er kvalitet et af vores nøgleord, hvorfor vi er stolte af at have Wheat blandt vores sortiment. Børnetøjet er i naturlige materialer, altså miljøvenligt, og så er der tænkt på børnenes bevægelsesfrihed, idet der blandt andet er elastik, justerbare trykknapper og en generel tilpas vidde. Tøjet fås i mørkeblå, grå og sort, og herudover er der neutrale farver såsom rosa, lyseblå og bordeaux. Herudover er størstedelen ensfarvet, men det er også muligt at finde mønstre som blomster, prikker eller striber. Vigtigt er, at tøjet er af høj kvalitet og samtidig er børnene i fokus.

Wheat er et populært tøjbrand i Danmark og det er ikke uden grund. Tøjet er både pænt og komfortabelt, hvilket de klassiske linjer er med til at understrege. Wheat passer til det moderne barn, der er smart klædt på samtidig med at forældrene ikke behøver være bekymrede for de beskidte pletter. Tøjet kan nemlig holde til at blive leget i.

Categories Krop og sind Mode
Du vil måske også kunne lide