ByBiehl-smykker, der pynter på alle

februar 15, 2019

Sponsoreret

Guld, sølv, perler, ædelstene og bling! Alle byBiehl smykker har et personligt udtryk, og det er ingen tilfældighed.

Det er nemlig meget vigtigt for byBiehl, at deres smykker har en personlig betydning for de kvinder, som bærer dem. Et helt fast krav for byBiehl er, at deres kollektioner skal bære præg af kvalitet, enkelhed og tidløst og sofistikeret design.

Forglem mig ej! – Forget me not-ørestikkerne, fine vedhæng og Love and friendship-vedhæng med de fineste hjerter, sparkle og firkløver. Se også de fine ‘Beautiful world’-smykker, der signalerer alt det gode og som både fås som vedhæng, medaljon, øreringe og armbånd.

ByBiehl laver også smukke armbåndsure, der er så fine at de kan fungere som smykker, eller komplimentere eller fremhæve smykker.

Du kan hos Guldsmed-Lauridsen.dk se et godt og stort udvalg af ByBiehl smykke-kollektioner og armbåndsure. På Guldsmedens hjemmeside kan du selvfølgelig også studere andre kollektioner.

De bedste materialer til overkommelige priser

Alle byBiehl smykkerne er lavet af sterling sølv, forgyldt sølv, 14 karat eller 18 karat guld. Derudover er alle læderarmbånd håndlavet i Danmark, og behandlet med allergivenlige vegetabilske materialer. Hos byBiehl er der samtidig lagt stor vægt på, at materialerne er af høj kvalitet men stadig til en overkommelig pris. Her på siden kan du lade dig inspirere af det store udvalg, og du finder en bred variation af både ringe, armbånd, øreringe dameure, halskæder samt vedhæng dertil.

Designer Charlotte Biehl står bag

Det er den danske smykkedesigner Charlotte Biehl, der står bag de fine og tidsløse smykker fra mærket byBiehl, du finder her på siden. Charlotte Biehl lægger i sine smykker vægt på at hylde vores smukke verden og de tætte relationer i vores liv, og det udtrykkes også i de mange fine designs. Nøgleordene for Charlotte Biehl i hendes produktion af smykkerne er, at de skal være tidsløse, stilige og ikke mindst personlige.

Categories Mode
Du vil måske også kunne lide