Bobleplast sikrer dine produkter i fragten

maj 03, 2019 •

Sponsoreret

Med bobleplast kan du sikre at skrøbelige varer når frem til dine kunder i god stand.

God bobleplast er fantastisk til at pakke og fragte varer med i f.eks. papkasser eller æsker. Her vil bobleplasten små luftbobler sikre mod stød og tryk når kasserne bliver stablet.

Ekstra holdbar bobleplast

Når du skal vælge bobleplast er det en god idé at vælge en type, der holder godt på luften. For hvis luften hurtigt forsvinder fra boblerne, kan du for så vidt lige så godt pakke varerne i almindelig plast.

Bobleplast kan fås med en ekstra nylonbarriere, der indkapsler luften yderligere, så boblplasten holder på luften væsentligt bedre end almindelig bobleplast. Plasten fås både med store bobler til større fragt, f.eks. på paller, eller med små bobler til mindre forsendelser såsom små papkasser og æsker.

Når papkassen er for stor

Skal du sende varer, der er væsentligt mindre end selve papkassen, er bobleplast en god måde at sikre varerne på, så de ikke kastes rundt inden i kassen under håndteringen. Bobleplasten holder sikkert varerne på plads, så de når uskadte frem til kunden, og selvom der er tale om glas, porcelæns eller keramik-produkter.

Genbrug din bobleplast

Hvis bobleplasten er af god kvalitet, kan den bruges igen og igen. Det skåner både miljøet og pengepungen. Hvis du har en webshop vil det betyde, at kunden nemt kan sende varerne retur forsvarligt, så du ikke taber penge på dårlig emballage af returvarer, hvis kunden har ombestemt sig.

Categories Hverdag
Du vil måske også kunne lide