Bliv sommerklar med friske blomster og planter

marts 20, 2018

Sponsoreret

Efter en lang og kold vinter begynder man lige så stille at glæde sig til de varme og blomsterfulde sommerdage, hvor man kan sidde ude og nyde både sol og omgivelser.

Selvom der er lang vej endnu, begynder de fleste at glæde sig til, at sommeren kommer til Danmark. Når det danske forårsvejr har meldt sin ankomst, vælger flere derfor så småt at begynde at gøre haven sommerklar. Her bliver der gjort sig tanker om hvilke blomster og planter, der i år skal pryde bedene i haven, samt blomsterkrukkerne på terrassen.

Altanen kræver ekstra planlægning

For de der hverken har have eller terrasse, men derimod en altan, skal der lidt grundigere overvejelser inden over, da det ikke er alle blomster, der egner sig til en altan. Her spiller det nemlig en rolle, hvilken retning altanen vender, og hvor meget sol der rammer den. Du kan læse her hvilke blomster, der egner sig til de forskellige altaner. Udover blomster er vi i Danmark også glade for at plante krydderurter som eksempelvis purløg og persille. Når det kommer til krydderurter, kan størstedelen gro på altaner, da de ikke kræver helt så meget som blomster.

Til blomster og krydderurter hører sig krukker og potter til. Her er det klogt at købe krukker, der egner sig godt både inde og ude. Det er nemlig de færreste blomster, der kan tåle at stå ude i vinterperioden, og skal derfor gerne stå indenfor vinteren over. Sej design hos Butik-Lundager har krukker og potter i gummi, der ikke kun er lugt- og giftfri, men også neutrale og minimalistiske så de passer ind i alle hjem.

Categories Indretning Udeliv
Du vil måske også kunne lide