Beskyt din seng med et hygiejnisk lagen

august 31, 2018

Sponsoreret

Ønsker du, at din seng skal være både hygiejnisk og komfortabel, samtidig med at du passer på den og forlænger dens levetid, bør du overveje at investere i et vådliggerlagen – også selvom du ikke er nattevæder.

Det er ikke kun mennesker, der døjer med nattevæderi, som kan have gavn af et vådliggerlagen. Faktisk kan de fleste med fordel overveje at udskifte de almindelige faconlagner – det kan nemlig forlænge din topmadras’ eller sengs levetid.

Et vådliggerlagen er naturligvis udviklet for at hjælpe mennesker, der har tendens til uheld om natten. Og netop derfor er denne type lagners egenskaber så gode, at de også kan være gavnlige for alle andre.

I sommervarmen har vi mennesker nemlig tendens til at svede mere, og det kan også gå ud over sengens topmadras, hvis lagnet ikke kan modstå slitagen. Mængden af sved og døde hudceller kan efterhånden også sætte sig i sengen op topmadrassen, men begge dele har sværere ved at trænge igennem et vådliggerlagen, hvilket kan forbedre hygiejnen i din seng.

Efterhånden er vådliggerlagner blevet så gode, at de fås i økologisk bomuld, som både gør dem bløde og åndbare – og altså ikke stive og plastic-agtige, som mange måske tror.

Vil du beskytte din seng og forlænge dens levetid, kan du finde et vådliggerlagen hos Casa Decor, der forhandler flere varianter i mange forskellige farver og størrelser.

Categories Hverdag Livsstil
Du vil måske også kunne lide