Just Junkies – fede jeans, mange modeller

januar 11, 2017 •

Sponsoreret

justjunkiesjustjunkies2justjunkiesjustjunkies2justjunkiesjustjunkies2

Jeg er blevet ret så vild med Zonationstore.dk, da de fører mærket Just Junkies. Jeg ved ikke om du kender det, for det er selv ret nyt for mig. Det er et dansk brand til manden med et kantet og casual look, og derfor tænker jeg, det er et fedt mærke til min kæreste.

Han plejer generelt gerne at ville gå i et lidt mere stift look, men til tider vil han også gerne være lidt afslappet, når vi er derhjemme. Mange af Just Junkies modeller er meget afslappende og af noget lækkert, behageligt materiale, som klart kan anbefales til enhver.

Mit næste køb til min kæreste bliver helt klart et par – eller flere af deres jeans fx Super Blue Holes eller Single Grey Holes. Jeg tror også, han skal have en trøje, men jeans fra Jeans fra Just Junkies er bare et must, har jeg bestemt!

Priserne er ikke i den dyre ende, så man kan sagtens komme til at købe sig fattig derinde. Jeg købte mig i hvert fald fattig her i december, da jeg både skulle købe til min fætter, min bror og min kæreste. Tøjet jeg valgte faldt i god jord, men hvis det skulle have været byttet, var der også mulighed for det, da der er gratis ombytning og 14 dages returret.

 

Categories Mode SLIDER
Du vil måske også kunne lide